Biztonságos AQ intelligens vércukorszint-figyelő sorozat - Sinocare

Sinocare vércukormérő

Tartalom

  A Cég Bemutatni: Emlékeztető: 1, az Elemeket nem tartalmazza a csomag, mert a repülési korlátozásokat.

  sinocare vércukormérő a kezelés tablet diabetes 2 típus

  A csomagolás doboz változott a piros doboz, nem a zöld dobozban. A tiltsa le a hangját a funkciója, mint az alábbi: 1, A kikapcsolt állapotban nyomja meg a felfelé nyíl billentyűt a 3s, látni fogja, Szóval a kijelzőn.

  PS: Olyan jelenti hang funkció nyitott, 'SC' azt jelenti, hang funkció közel. Hogyan állítsa be a dátumot, az időt?

  sinocare vércukormérő cukorbetegség kezelése 30 nap alatt

  Nyomja meg a lefelé nyíl gombot a 3s a kikapcsolt állapota, állítsa be az évben helyesen, majd nyomja meg a power gombot a megerősítéshez, majd állítsa be a hónapot, napot. A Csomag Tartalmazza [mérő csík]: 1 x Lancing készülék, 1 db GA-3 Glucometer Elem nem tartozék1 x PU táska, x Palackozott tesztcsíkok, x Lándzsa1 x angol nyelvű gyors útmutató [mérő csík]: 1 x Lancing készülék, 1 db GA-3 Glucometer Elem nem tartozék1 x PU zsák, 50 x Sinocare vércukormérő tesztcsíkok, 50 x Lándzsa1 x angol nyelvű gyors útmutató [50 tesztcsíkok]: 50 x Palackozott cukorbetegség előjelek 50 x Lándzsa [ teszt csík]: x Palackozott tesztcsíkok ; x Lándzsa Ha a teszt csík fut ki, akkor adja meg ezt a linket vásárolni extra tesztcsíkok, s lándzsa van: Van 2 féle teszt csík, egyedi VS üveg GYIK: 1, Hogyan kell használni a GA-3 vércukorszint mérő?

  sinocare vércukormérő a cukorbetegség-eszközök kezelése

  C, gyere értékek: Helyezze a tesztcsíkot a mérő várni, 10s. Étkezés utáni vércukorszint 2 órával étkezés után : 4. Esetenként az eltérés a vércukor érték annak köszönhető, hogy a helytelen használat, élelmiszer hatások, valamint a hangulati változások.

  sinocare vércukormérő nefropatía diabética estadio 3

  Javasoljuk, hogy napraforgómagok a cukorbetegség kezelésében a vércukorszint érték serval nap sinocare vércukormérő, rendszeresen, majd egy hivatkozást. Lancet az egyszer használatos orvostechnikai eszköz, kérjük, ne használja újra a fertőzés megelőzése érdekében.

  Sinocare Committed to innovation in biosensor technology to provide high quality products and services for people with diabetes, help them improve their life quality with fast diagnosis.

  Emellett a száma, tesztcsíkok, s lándzsa illeszkedik, így nem kell újra. Abban az esetben, alacsony akkumulátor, a mérő jelenik meg akkumulátor ikon, E-1, abban az időben, meg kell cserélni az elemeket.

  sinocare vércukormérő máj diabetes mellitus kezelésében

  Címkék: kontúr tesztcsík, sannuo vércukorszint monitor, oxygene concentrator, vér hamis, orvosi istrument, vérvizsgálat, glucomet, monitor pc, cukorbeteg nap, tartozék sinocare vércukormérő.