Account Options

Diabetes bracelet

Tartalom

  Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

  a kezelés kezdeti szakaszában a cukorbetegség diabetes 2-edik típusú kezelés és a táplálkozás

  Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás With this App you can synchronize the glucose meter, scale, smart bracelet and blood pressure monitor to the mobile phone via Bluetooth, also diabetes bracelet can store important information like glucose, weight, temperature, insulin, blood pressure, exercise and food, all this to be able to have an effective registry for the diabetes patient.

  The App is designed with people with regular diabetes problems in mind, it has big numbers, big graphics and simple data capturing, all this to make it's use easier and the diabetes patient feels ok with it's use.

  cukorbetegség lábzsibbadás diabetes obesity and metabolism journal impact factor

  Ezzel az alkalmazással szinkronizálhatja a glükózmérőt, a mérleget, az intelligens karkötőt és a vérnyomásmérőt a mobiltelefonhoz Bluetooth-on keresztül, és fontos információkat tárolhat, mint például a glükóz, a súly, a hőmérséklet, az inzulin, a vérnyomás, a testmozgás és az étel. Az alkalmazást a rendszeres cukorbetegséggel küzdő emberekre tervezték, nagy számokkal, nagy grafikákkal és egyszerű adatrögzítéssel, mindezek megkönnyítik a használatát, és a cukorbetegek jól érzik magukat a használatával.

  milgamma hatóanyag új kezelés cukorbetegséggel