Használt vércukormérő eladó Pécs

Vércukormérő pécs

Tartalom

  Szaküzletünk és szervizünk a járvány ideje alatt is folyamatosan, a szokásos nyitvatartási idő szerint üzemel.

  Bezár Online Áruházak kedvezménykártya használati útmutató A Online Áruházak webáruház minden regisztrált felhasználójának valamint minden vásárlójának kedvezménykártyát biztosít. Sikeres regisztrációkor valamint első rendelés aktiválásakor generálunk egy elektronikus kedvezménykártyát. A kedvezménykártya e-mail címhez kötött, így megrendelés során az e-mailcím beírását követően a rendszer a megadott e-mail címhez kötött kedvezménykártyát érvényesíti. A Online Áruházak webáruházban forgalmazott termékek vásárása során a kedvezménykártyával rendelkező vásárlóinknak a termék mellett feltüntetett pontértéket jóváírjuk kedvezménykártyáján.

  Hétfő - csütörtök: 7. Kérjük továbbá, hogy maszkkal takarják el arcukat és a fertőtlenítési előírásokat is tartsák be! Szaküzletünk és szervizünk személyes felkeresése helyett kérjük, hogy lehetőség szerint vegyék igénybe a postai csomagküldést, illetve a webáruházunk szolgáltatásait.

  vércukormérő pécs periodonts a cukorbetegek kezelésére

  Megértésüket köszönjük! Dcont Szervizünkbe postai úton is eljuttathatja készülékét.

  vércukormérő pécs a kezelés a hajdina és a kefir során cukorbetegség

  Postai úton beküldött készülék esetén kérjük, a csomagban egyértelműen tüntessék fel a készülékkel kapcsolatos problémát, valamint a tulajdonos nevét, címét és telefonszámát, ahova a készüléket a beérkezéstől számított 24 órán belül GLS futárszolgálattal visszaküldjük. A személyesen leadott készülékek javítási ideje maximum 2 óra.

  A Dcont vércukormérő készülékeinkre 6 év garanciát vállalunk!

  Hasznos információk vércukorméréssel kapcsolatban: Mit nevezünk cukorbetegségnek?

  Kérjük, hogy a készülék mérési pontosságával kapcsolatos panasz esetén az alkalmazott, de még használatlan reagens csíkokat - legjobb, ha az egész dobozt - is elhozza magával. A szervizbe beérkező készülékek mindegyikét megtisztítjuk és a jelzett hiba kijavításán túl, teljeskörűen átvizsgáljuk. A szervizben minden általunk korábban forgalmazott és még forgalomban levő termék javítását elvégezzük.

  Munkatársaink készséggel segítenek vércukormérő pécs készülékek használatával kapcsolatos kérdésekben. A szervizben egyúttal megvásárolhatják vércukormérő pécs szükséges termékeket és azok tartozékait is.

  A Dcont szervízben lehetőség van az általunk gyártott és forgalmazott Dcont vércukormérő készülékek, tesztcsíkok, valamint egyéb tartozékok megvásárlására. Szükség esetén a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.

  vércukormérő pécs a kezelés a 2. típusú diabétesz a terhesség