Urinotherapy

Vizeletkezelés cukorbetegséggel, Yandex cukorbetegség acetonnal a vizeletben

Vizelet pattanásápolók, borogatások, vizeletterápia kezelésére Vizeletterápia a kezelésben

Saját vizeletünk használata külsőleg vagy belsőleg, elősegíti vagy megtartja az egészségünket. Nagyon sokféle betegségre gyógyír lehet, pl.

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Asztmától a TBC-ig. Az orvosi gyakorlatban ismert betegségre alkalmazzák a vizeletet, ami rendkívül nagy számnak számít. Kínában állítólag már 3 millió ember fogyasztja rendszeresen vizeletét, India hajdani miniszterelnöke, Morarji Desai pedig a vizeletterápia egyik legjelentősebb szószólója volt 99 évet élt.

A természetgyógyászok kongresszusán elhangzott, hogy fegyvertárukban igen fontos szerepet játszik a vizeletterápia.

Vizelet pattanások kezelésére: testápolók, borogatások, vizeletterápia

Az biztos, hogy ha az utcán a járókelőktől megkérdezné bárki, hogy mi a véleményük a vizeletterápiáról, hát igen elutasító választ adnának. Sokan elutasítanák még a gondolatot is, hogy saját vizeletüket lenyeljék.

Mégis, sok helyen a világon, már évezredek óta vizeletkezelés cukorbetegséggel az ilyenfajta gyógymódot és esküsznek is rá, hogy a vizelet ivása majdnem minden betegségtől kigyógyítja az embert. A vizeletterápiát Indiában a mai napig is alkalmazzák a klinikákon.

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Mahatma Gandhiról jegyezték fel, hogy ő naponta ivott a saját vizeletéből és a jógik szerint, aki 12 éven át issza a saját vizeletét, az elfog jutni a bölcsesség legmagasabb fokára.

De valójában mi a vizelet? A szervezet által fölöslegesnek tartott, salakanyag lenne? A vizeletet — mint ismeretes —, a vesék választják ki.

Urinotherapy, Húgyúti terápia a 2. típusú cukorbetegségben: vizeletkezelés

Naponta a veséken körülbelül 2 ezer liter vér áramlik át és a körülbelül hatmillió hajszálér-gombolyag — glomerulus — a szakemberek számítása szerint naponta liter vérsavót szűr meg. A szüret a vérrel már azonos összetételű anyagot tartalmaz.

Hogyan lehet megszabadulni a helmintától gyógyszerekkel.

A vesék csatornái az vizeletkezelés cukorbetegséggel vizeletből kivonják a sókat és a többi nagyon értékes fiziológiai anyagot, amely a szervezet számára még felhasználható. A megszűrt folyadékból naponta körülbelül5 liternyi salakanyagot tartalmazó vizelet kerül a húgyhólyagba és onnan a szervezet fokozatosan eltávolítja. A vizeletet a terápia hívei a vizeletet a test titkos anyagának tartják, és állítják, hogy sok eset ismert, vizeletkezelés cukorbetegséggel valakit pont saját vizelete mentett meg egyéb élelem és folyadék hiányában.

A sárga lé egyfajta multivitamin bomba, amely rengeteg ásványt és fel nem használt tápanyagot tartalmaz. Készítenek belőle kozmetikai krémeket, a gyógyászatban pedig szinte minden nyavalyára kifejti hatását. A kiürített vizelet tehát nem tartalmaz mást, mint ami a vérben is jelen volt. A régi kínaiak a veséket az életenergia legfontosabb raktárának tartották. Az indiai orvosok szerint a vizelet ivásával főleg a súlyos, más módszerekkel nem kezelhető betegségeket lehet gyógyítani, mint amilyen a tüdő asztma, a bélbetegségek nagy része, ekcémák stb.

Az ókorból ered a vizeletterápia

Az idült, a gyógyíthatatlan gombásodások kezelésekor is ajánlják ezt a kezelési módszert. Egy ban írott orvosi kézikönyv szerint a vizelet egyetlen cseppje hatékonyabban gyógyít, mint a szemek által kibocsátott összes könnymennyiség. Az Ajurvéda a vizeletet shivambunak nevezi, Shiva vizének, amelynek semmilyen káros hatása nincs. A vizeletnek baktériumölő, gomba- és vírusölő hatása van.

Igen eredményes a rák gyógyításában, a fáradtság, a vérszegénység, többféle húgyúti betegség kezelésében, továbbá fogyókúrázásnál, meghűlés és influenza kezelésekor, kandidiázis kezelésekor, cukorbetegség karbantartásánál, emésztési rendellenességeknél stb. Az vizeletkezelés cukorbetegséggel orvosi könyvek ismert betegség kezelésekor alkalmazzák a vizeletterápiát. Az indiai orvosok szerint a vizelet egyáltalán nem olyan anyag, amit a szervezet fölöslegként vet ki magából.

A vizeletet a vértisztítás melléktermékének tartják, illetve ultratisztított plazmának. A tápanyagokban gazdag vér ugyanis a májon keresztül halad át, amely ott a mérgező anyagoktól megtisztul. A méregtelenített anyag ezután a vesékbe kerül, ahol további szűrésen megy át, és ott kiválasztódik belőle a víz, a só, a vitaminok, az ásványi anyagok, az enzimek, az antitestek, a húgysav és több más anyag, amelyre a szervezetnek abban a pillanatban nincs szüksége.

A vesék feladata tehát a különféle anyagoknak az egyensúlyban tartása a vérben.

Heh énekelte ku barátját Mi segíti a vizelet terápiáját? Akár jó, akár rossz, a csodaszer vagy a vizelettel kapcsolatos delírium az alternatív gyógyászat egyik módszerére utal. Lényege a vizelet terápiás szerként történő külső vagy belső használatából áll.

A szervezet számára fontos anyagok csak akkor nem kerülnek vissza a vérbe, ha azok abban a pillanatban esetleg fölöslegesek lennének, vagy a szervezetnek nincs rá szüksége éppen abban a koncentrációban. Az ember szervezete folyamatosan teremti az antitesteket, a hormonokat, az enzimeket és más természetes vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetben igen fontos a szerepük és mivel abban a pillanatban a szervezetnek nincs rá szüksége, a vizeletbe kerülnek.

Nézzük, miről szól tulajdonképpen a vizeletterápia?

A vizeletterápiával már évezredek óta gyógyítják a betegeket, csak az elmúlt száz évben került feledésbe. Most újból a természetgyógyászok érdeklődésének a középpontjában van, és sok helyen forradalminak tartják ezt a kezelési módszert, vizeletkezelés cukorbetegséggel nincs benne semmilyen újdonság.

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Érdekes megemlíteni, hogy egy görög orvos nemrégen felfedezte, hogy a vizeletnek rákellenes hatása is van. Megfigyelte, hogy a vizeletkezelés cukorbetegséggel meggátolta a ráksejtek összekapcsolódását és anyagcseréjét. Vizelettel gyógyítanak Görögországban bőr- tüdő- emlő- méhnyak- és májrákot.

Ezer tippek - kezelés a vizelet, Urinotherapy

Sokan teszik fel a kérdést, hogy hogyan lehet az, hogy egy olyan folyadék, amelyet a szervezet melléktermékként kivetett magából, mégis gyógyít különféle betegségeket.

Ez a felfogás azonban teljesen téves.

Nézzük, miről szól tulajdonképpen a vizeletterápia? Valójában ismert betegségre alkalmazzák a vizeletet, ami rendkívül nagy számnak számít az orvosi gyakorlatban.

Tudományosan van bebizonyítva, hogy a vizelet 95 százalékban vizet tartalmaz, 2, 5 százalékban különféle húgyanyagokat, és a maradék 2, 5 százalékban ásványi anyagokat, sókat, hormonokat és vizeletkezelés cukorbetegséggel keverékét. A mérgező anyagokat ugyanis még a máj távolította el, amikor a vér a májon keresztül áramlott át, de mérgek eltávoznak még a szervezetből a bőrön keresztül az izzadsággal, és a kilélegzéssel is. Bármennyire is undorítónak tartják az emberek saját vizeletük ivását — bár az orvostudomány már évezredek óta ismeri a vizeletnek gyógyító képességét —, mégis felmerül a kérdés, hogy van az, hogy a vizeletterápiát olyan kevés helyen alkalmazzák a gyógykezelésben?

Lehet, hogy az vércukorszint mérés otthon az, hogy a vizelet olcsó szer, amit a szervezet önmaga állít elő, vizeletkezelés cukorbetegséggel a beteg nem költ drága pénzeket gyógyszerek vásárlására?

Mi a vizelet?

A gyógyszeripar számára az ilyenfajta egészségügyi kezelés nem kifizetődő. A vizeletterápia igen gyorsan megmutatja kedvező hatását a beteg életében.

Háromhetes terápia után már eljön a várva várt siker és a visszaesés szinte teljesen kizárt. Ha még a beteg böjtöl is a kezelés alatt, az eredmény igen látványos vizeletkezelés cukorbetegséggel, és a beteg számára is előnyösebb. Böjtöléskor a vizelet íze ugyanis szinte teljesen semleges. Ha ennek ellenére a beteg továbbra is viszolyog a vizelet fogyasztásától, a kezelés ideje alatt a cukorbetegség almaecet igen eredményes lehet, ha a vizeletbe kis ujját belemártja és az orrba dugva felszippantja.

Reggelenként háromszor-ötször kell megismételni ezt a terápiát.

Keratin kezelés Kiev szerződéses

Hogyan is ajánlják az indiai orvosok a vizeletterápia alkalmazását? Szerintük igen jó módszer a beidegződött esetleges hányinger leküzdésére, ha a beteg egy pohárba önt egy deci narancslevet, díszíti egy citromkarikával és belecsöppent egy csepp reggeli vizeletet, és ezt megissza. A vizeletcseppek számát meg lehet növelni legföljebb 5 cseppig és esetleg este is meg lehet inni egy ilyen keveréket.

Hogyan kell a vizeletet gyűjteni? A legajánlatosabb a kora reggeli, első vizeletből, a középső áramlatból összegyűjteni valamennyit.

vizeletkezelés cukorbetegséggel

Ebből csak néhány cseppnyi kell, amire szükség van a gyógykezelésben. Egy másik ajánlás szerint egy cseppnyi vizeletet bele kell önteni fél deci desztillált vízbe és ötvenszer összerázni.

Raisin Ave Diabetes

Ebből a folyadékkeverékből is egy cseppet vegyünk ki és keverjük fél deci vodkához — itt az alkoholos ital tartósítóként fog működni. Ezt is ötvenszer kell összerázni.

  1. Egyáltalán nem nevetséges a téma
  2. Megtörténik a cukorbetegség Raisin Ave Diabetes A betegség lényege: A vizeletben aceton nevű vegyület jelenik meg.
  3. Hogyan lehet megszabadulni a helmintától gyógyszerekkel.
  4. Gestational diabetes nice guidelines
  5. Vizeletterápia - Évezredek óta ismert gyógykezelés - Egészségtér
  6. Vizelet-terápia | nlc
  7. Urinotherapy - Népszerű Bejegyzések

Három cseppnyit ebből az egyvelegből tegyünk a nyelvünk alá minden nap, mire tapasztalni fogjuk az egészségi állapotunk javulását. Ez után a kúrát alkalomadtán ismételjük meg, hogy a szervezetet emlékeztessük a gyógykezelésre. A vizeletterápiát külsőleg is lehet alkalmazni.

A reggeli vizeletből néhány cseppnyit kell felkenni a bőrre, amely néhány kezelés után sima lesz.