SÜSSINA FOLYÉKONY ÉDESÍTŐSZER ML - Egyéb - diabolt - Táplálkozz okosan!

Süssina cukorbetegeknek

Tartalom

  Változatok Részletes termékinformáció A Süssina ciklamát és szacharin alapú édesítőszer.

  süssina cukorbetegeknek

  Az adagoló egyszerűvé teszi a használatát. Segít a cukorbetegeknek a diéta betartásában anélkül, hogy le kellene mondaniuk az édes ételekről és italokról, hiszen összetevői nincsenek hatással az inzulintermelésre. Főzéshez is kiválóan alkalmas!

  süssina cukorbetegeknek

  A Herbahaz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért.

  A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

  süssina cukorbetegeknek

  A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat.

  Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz. A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft.

  A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét süssina cukorbetegeknek tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

  süssina cukorbetegeknek

  Legnépszerűbb termékeink.