Kétféle felhasználás lehetséges

Lézeres vércukormérő. Vércukormérés szúrás nélkül - Dr. Zátrok Zsolt blog

Tartalom

  lézeres vércukormérő

  A jelenlegi folyamatos vércukorszint mérők egy implantátumot igényelnek, amelyeknek rendszeres cseréjére is szükség van. Ezzel szemben, egy új lézeres vércukorszint mérő, amely a bőrön keresztül annak megszúrása nélkül lenne képes pontos adatot szolgáltatni a vér cukorszintjéről ideális fejlesztési potenciált jelent egy folyamatosan a bőr felszínén viselhető készülékre.

  És innen már csak egy lépés az okostelefonnal diabetológia magánrendelés miskolc összekapcsolás, ami szükség esetén figyelmezteti viselőjét, ha beavatkozásra van szükség vércukorszintjének normalizálására vagy akár orvosával is közvetlen kapcsolattartást biztosítana.

  A jövő … Az eddigi kísérleti klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a készülék jól teljesít a hagyományos technológiákkal összehasonlítva, azonban még további klinikai vizsgálatok, termék optimalizálás és hatósági jóváhagyások lézeres vércukormérő mielőtt a készülék forgalomba is hozható. A technológia szabadalmi jogaival a Glucosense Diagnostics prof.

  lézeres vércukormérő

  Gin Jose kezében a most még kissé nagyméretű műszerrel cég rendelkezik, a Leeds-i Egyetem és a NetScientific közösen alapított és finanszírozott spin-out cége, arra szakosodva, hogy segítsen a vezető egyetemek és kutatóintézetek innovatív technológiáit kereskedelmi forgalomba is helyezni.

  Ez mindenképp reményre ad okot, hogy nemcsak hogy egy új technológiáról, hanem egy valóban használható készülékről is beszélhetünk a jövőben!!!!

  lézeres vércukormérő

  Én akarok az egyik lenni abból a emberből, aki havonta Ft-tal támogatja egy éven keresztül lézeres vércukormérő Szurikáta Alapítvány munkáját, mert fontos nekem, hogy ez az alapítvány holnap is segíteni tudjon a családomnak vagy a cukorbeteg gyerekeknek. Banki utalással szeretnél támogatni?

  lézeres vércukormérő