Praediabetes és metabolikus szindróma, mint népegészségügyi probléma

Diabetes ms

Ismétlődő hivatkozások

Food reference and resource, including local Singapore fare 4. Viewable logbook 5.

Utalványt adnak a britek a túlsúlyosoknak A metabolikus szindróma MS több, egymással összefüggő kóros élettani paraméter együttes fennállását jelenti.

Viewable day-on-day glucose overlays with the option to select which days to display 6. Exportable logbook that can be saved and printed or electronically shared with your care provider Poorly controlled diabetes is associated with serious diseases such as kidney disease, visual impairment, poor circulation and high risk of lower limb amputations.

A CGH Diabetes Diary segít megőrizni a vércukorszint belül jó szabályozás által lehetővé teszi, hogy rögzítse, és nyomon követheti a vércukorszintet az okostelefonon, hogy megértsék a szénhidráttartalma az étkezést beleértve diabetes ms helyi kurkuma-kezelés cukorbetegség jobb és könnyen be az étkezést és a testmozgás.

a cukor cukorbetegség kezelése 2 fekély cukorbetegség kezelés a tumor

A glükóz trendek, étel napló és jegyzeteket lehet exportálni kell menteni és nyomtatni, vagy könnyen és azonnal megoszthatjuk elektronikusan a diabétesz gondozás csapat. Ha 1-es típusú diabetes mellitus, a Diabetes ms Bolus Advisor funkciója az app azt tanácsolja, hogy mennyi bolusinzulin meg kell adni, ha beírja a vércukor és az étel, amit megy, hogy az étkezés.

Ms. Chhavi Kohli - Apps in Diabetes Management

Ha azt tervezi, hogy gyakorolja egy órán belül az inzulin injekció, az inzulin bólusz kalkulátor segíti Önt ajánló csökkentett dózisú bolusinzulin szerint a tömeg, az időtartam a testmozgás, és a fajta gyakorlat azt tervezi, hogy nem.

App jellemzői a következők: 1.

las 5 p de la diabetes a kezelés az 1. típusú diabétesz japánban

Az inzulin bólusz tanácsadó 2. Vércukor naplója 3.

cukorbeteg ihat alkoholt a cél a diabétesz kezelésére

Az élelmiszer-referencia és erőforrás, beleértve a helyi Szingapúr jegy 4. Látható napló 5. Látható nap-on napi glükóz overlay a lehetőséget, hogy válasszon, amely napot mutasson 6.

tea cukorbetegség és kezeljük ezeket vélemények cukor cukorbetegség 2. típusú kezelés népi jogorvoslatok

Exportálható naplóba, menthető és nyomtatott vagy elektronikus formában, megosztva az ellátást nyújtó Rosszul kezelt cukorbetegség társul súlyos betegségek, mint a vesebetegség, látászavar, rossz vérkeringés és a magas kockázat alsó végtag-amputációk.